previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Vesikattojen maalaukset


Kattomaalaukset kaikkiin kohteisiin

Valtapinnoite tarjoaa kattomaalauksia kaikkiin kohteisiin luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Teemme kattomaalauksia muun muassa pelti- ja tiilikattoihin. Annamme katollesi uudenlaisen ilmeen, kun kattosi sitä tarvitsee. Takaamme parhaan mahdollisen, siistin ja ammattitaitoisen työn ja tuloksen kaikkiin kattomaalauksiin.

Peltikattojen maalaus

Maalaus on yleinen peltikatoille tehty huoltotoimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa katon ulkonäköä ja teknistä toimivuutta. Kuumasinkittyä peltiä käytetään yleisesti rakennusten katemateriaalina. Pellin päällä oleva ohut sinkkikalvo on jo sellaisenaan hyvä korroosiosuoja, joka saattaa oikein käsiteltynä suojata peltikattoa jopa 20 vuotta, riippuen ilmaston laadusta johtuvista rasituksista. Uusi sinkkipinta vaatii aina pohjamaalin, koska sinkki on reaktiivinen aine.

Kattomaalaus vanhalle peltikatolle

Ennen kuin kattoa aletaan maalaamaan, alusta tulisi tarkastaa kunnolla. Roskat, lehdet ja muut epäpuhtaudet poistetaan ja katto pestään huolellisesti painepesurilla. Mikäli vanhentunut maali irtoaa paloina alustasta, maali täytyy poistaa riittävän isolta alueelta. Näin uusi maali saadaan tarttumaan paremmin alustaan, oli se sitten tiili- tai peltikatto.

Oikea kattomaali takaa parhaan suojan

Maalattu peltikatto voi altistua koville säärasituksille. Säärasituksia ovat muun muassa auringonpaiste, joka saattaa haalistaa katon väriä. Talvella lumi ja jää saattavat kuluttaa maalin pintaa. Myös lämpötilan vaihtelusta aiheutuva lämpölaajeneminen vaikuttaa maalipinnan kestävyyteen. Tästä syystä teemme kaikki kattomaalaukset aina maalilla, joka pyrkii vastaamaan näihin ulkoisiin rasitteisiin.

Tiilikattojen maalaus  

Kattoasi huoltamalla, sen säännöllisellä puhdistuksella ja maalauksella on mahdollista taata katolle pidempi elinikä, turvallisuutta katollesi ja siisti ja raikas ilme koko talolle. Tiilikaton maalaus palauttaa katon alkuperäisen suojan ja antaa sille uuden hehkeän ilmeen.

Kattomaalaus vaatii huolelliset pohjatyöt

Onnistuneen kattomaalauksen takaavat huolellisesti ja ammattitaidolla tehdyt pohjatyöt, joita me Valtapinnoitteella tarjoamme.

Maalin irtoamiselle voi olla monia syitä, esimerkiksi:

  • epäsuotuisat maalausolosuhteet
  • puutteellisesti tai huonosti tehty esikäsittely (esimerkiksi puhdistus tai ruosteenpoisto tehty huolimattomasti tai huonosti)
  • pesuainejäämät alustassa huonon huuhtelun seurauksena
  • pintamaalin tai muun heikosti soveltuvan maalin levittäminen suoraan sinkitylle pellille (maalilla huono tarttuvuus sinkkiin)

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattomaalauksistamme!


Vesikattojen pinnoitukset


Ammattitaitoinen kattopinnoitus pidentää kattosi elinikää

Valtapinnoitteella on yli 35 vuoden kokemus kattopinnoituksista. Olemme kattopinnoituksen asiantuntijoita ja takaamme luotettavaa työnjälkeä ja ammattitaitoisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Kattopinnoitus on erinomainen vaihtoehto katon maalaukselle. Se pidentää vesikatteesi käyttöikää ja kattosi pinnoitteiden ikää.

Pinnoitukset pelti-, huopa- ja tiilikatoille

Voimme suorittaa kattopinnoituksen kaikille yleisimmille kattomateriaaleille, kuten pelti-, huopa- ja tiilikatoille. Tuotteet ja työn toteutus on suunniteltu antamaan katollesi lisää elinikää jopa niin, ettei katon kokonaissaneeraus ole tarpeen.

Peltikattojen pinnoituksia jo vuodesta 1985

Olemme tehneet peltikattojen pinnoituksia vuodesta 1985 lähtien. Peltikattosi pinta voi olla mitä tahansa peltikattopintaa (mm. alkydi, bitumi, teolliset pinnoitteet, PVC ja PVF).

Perusteelliset pohjatyöt

Pohjatöissä käytämme 300–800 baarin korkeapainepesulaitetta, ja mahdollisen ruosteenpoiston suoritamme ST2:een.

Tiilikaton pinnoitus

Ensin katon pinta pestään ja puhdistetaan, minkä jälkeen pinnoite ruiskutetaan pintaan kahteen kertaan. Vakiovärisävyjä  on kuusi, joista asiakas voi valita mieleisensä.

Ota yhteyttä ja kysy miten kattopinnoitus voi pidentää sinunkin vesikatteesi käyttöikää ja kattosi pinnoitteiden ikää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu muihin palveluihimme

KATTO-
REMONTIT
 
 

VESIKATTOJEN
MAALAUKSET JA
PINNOITUKSET
 

PIHAKANSIEN JA
SOKKELEIDEN
VESIERISTYSTYÖT
 

KATTOTURVA-
TUOTTEIDEN
ASENNUKSET JA
KATTOHUOLLOT