previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Huopakattoremontti, bitumi- ja kermityöt

Tilaa laadukas ja ensiluokkainen huopakattoremontti Valtapinnoitteelta. Olemme tehneet huopakattoremontteja jo vuodesta 1989 lähtien. Saneeraamme vanhat ja asennamme uudet huopakatot luotettavalla ammattitaidolla.

Huopakattoremontit kaikille kattotyypeille

Teemme huopakattoremontteja kaikille yleisimmille kattotyypeille. Kattosi voi olla tasakatto, harjakatto tai joku muu katto, me löydämme ratkaisun kaikkiin huopakattoremontteihin ja kohteisiin.

Bitumikattoremontit perusteellisesti

Huopa- eli bitumikattoremonteissa teemme aina myös paljon muuta kuin pelkän huopakaton asennuksen, kuten kattokaivojen uusimiset, kaatokorjaukset, peltityöt, lämmöneristetyöt tarvittaessa, sadevesijärjestelmän uusimiset, kattoikkunoiden uusimiset yms.

Vesieristetöihin 10 vuoden takuu

Annamme kymmenen vuoden takuun kaikkiin tekemiimme vesieristetöihin ja takaamme aina laadukkaan ja luotettavan työn ja tuloksen.

Huopakattoremontti kestävästä kumibitumihuovasta

Huopakattoremonteissa käytämme kumibitumihuopaa, jolla on hyvä pitkäaikaiskestävyys ja se kestää erinomaisesti lämpimiä ja kylmiä olosuhteita. Kumibitumihuopa on myös paloturvallinen ja kotimainen vaihtoehto, joka on aina luotettava valinta. Tarjoamme kumibitumihuopaa eri väreissä, jotka takaavat katollesi näyttävyyden ja upean ulkonäön.

Huopakatteen edut

Huopakate on kevyt ja hiljainen katemateriaali, joka on myös luonnollisen näköinen. Huopakate on turvallinen valinta, jonka huolto on helppoa ja vaivatonta ja takaa katteelle monen vuoden kestävyyden. Huoltamiseen riittää säännöllinen pesu ja harjaus. Huopakatto on myös edullinen vaihtoehto, joka sopii mainiosti Suomen vaihteleviin ja rajuihin sääolosuhteisiin. Huopakatto pitää myös hyvin vettä elastisuutensa ansiosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kaikki työmme ovat ensiluokkaista, edullista ja ammattitaidolla tehtyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu muihin palveluihimme

KATTO-
REMONTIT
 
 

VESIKATTOJEN
MAALAUKSET JA
PINNOITUKSET
 

PIHAKANSIEN JA
SOKKELEIDEN
VESIERISTYSTYÖT
 

KATTOTURVA-
TUOTTEIDEN
ASENNUKSET JA
KATTOHUOLLOT