Ammattitaitoiset huopa-, tiili- ja peltikattoremontit

Hyvä katto on terveen talon merkki ja antaa särmää talollesi. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista apua, kun talosi on kattoremontin tarpeessa. Mikään kattoremontti ei tuota meille ongelmia, vaan voimme remontoida ja huoltaa katon kuin katon.

Tarjoamme kattoremontteja kaikenlaisiin kohteisiin Lahdessa, muun muassa huopakatoille, tiilikatoille ja peltikatoille. Ammattitaitoinen ja luotettava remonttitiimimme huolehtii, että talosi kattoremontti tehdään laadukkaasti ja sovitussa ajassa. Takaamme huolellista jälkeä jokaiseen kattoremontti kohteeseen.

Kattoremontit kokemuksella ja avaimet käteen -periaatteella

Valtapinnoitteen suosittelema kattoremontti kattaa uusien kattojen asennukset, vanhojen kattojen huollot sekä huonokuntoisten vesikatteiden saneeraukset. Teemme jokaisen kattoremontin ja huollon ammattitaidolla alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Voit siis itse keskittyä muihin asioihin sillä aikaa, kun asennamme sinulle uuden, ensiluokkaisen ja laadukkaan katon. Toteutamme kattoremontteja pääasiassa Lahdessa ja lähialueilla. Kattoasiantuntijamme ja -asentajamme ovat hyvin koulutettuja ammattilaisia ja heillä on monien vuosien kokemus kattoremonteista. Heidän työnjälkeensä voit aina luottaa.

Edullinen kattoremontti kokonaisvaltaisella palvelulla

Valtapinnoitteelta saat kattoremontin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan Lahdessa. Tarjoamme myös pohjatiedot kattoremontin etenemisestä ja kattoremontin eri vaiheista, jotta tiedät mitä remontin aikana tapahtuu. Meiltä saat myös edullisen kuntokartoituksen ja suunnittelun katollesi sekä kaikki tarvikkeet, joita kattoremonttisi tarvitsee.

Valitse Valtapinnoite, saat suomalaista laadukasta työtä ja tulosta. Kaikki remontoimamme ja uusimamme katot takaavat parhaan mahdollisen suojan kohteellesi ja kestävät niin aikaa kuin rajuja sääolosuhteitakin. Teemme kattoremontteja Lahden alueella, mutta tarvittaessa palvelemme asiakkaitamme myös muualla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattoremonteistamme!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu muihin palveluihimme

KATTO-
REMONTIT
 
 

VESIKATTOJEN
MAALAUKSET JA
PINNOITUKSET
 

PIHAKANSIEN JA
SOKKELEIDEN
VESIERISTYSTYÖT
 

KATTOTURVA-
TUOTTEIDEN
ASENNUKSET JA
KATTOHUOLLOT